19.3 C
Suceava
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăNaționalNicolae Ciucă: Guvernul îşi va asuma consolidarea infrastructurii cu risc seismic

Nicolae Ciucă: Guvernul îşi va asuma consolidarea infrastructurii cu risc seismic

Nicolae Ciucă, premierul României, a anunțat că Guvernul va fi responsabil de implementarea deciziilor privind consolidarea obiectivelor de infrastructură cu risc seismic și va aloca fondurile necesare pentru a începe lucrările cât mai curând posibil, conform Agerpres.

Nicolae Ciucă a declarat că a discutat cu preşedinţii consiliilor judeţene şi a decis asumarea „primului proiect guvernamental în care Guvernul să îşi asume şi să pună cu adevărat în practică deciziile legate de întărirea, de consolidarea infrastructurii, astfel încât să avem conştiinţa că am făcut ceea ce trebuie să rezistăm cât mai bine în faţa unor astfel de calamităţi”.

Întrebat dacă Guvernul va aloca şi un buget sau dacă a identificat surse de finanţare pentru aceste lucrări de consolidare, premierul a declarat: „Lucrăm la toate chestiunile acestea. Cel puţin, pentru tot ceea ce înseamnă obiective prioritare, pe risc seismic I, punem la dispoziţie toate fondurile pe care Guvernul le are astfel încât să putem să demarăm lucrările de consolidare”.

CELE MAI POPULARE