19.3 C
Suceava
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăNaționalNicolae Ciucă îndeamnă la dialog deschis înaintea alegerilor locale

Nicolae Ciucă îndeamnă la dialog deschis înaintea alegerilor locale

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a subliniat importanța dialogului cu cetățenii și necesitatea recunoașterii greșelilor înaintea alegerilor locale, afirmând că acestea nu sunt despre ideologie sau doctrină de partid, ci despre oameni și rezultatele concrete obținute.

În cadrul evenimentului de lansare a candidaților PNL pentru alegerile locale din Maramureș, Ciucă a subliniat că este esențial ca membrii partidului să iasă și să comunice direct cu cetățenii pentru a clarifica îndoielile acestora și pentru a recunoaște transparență ceea ce nu s-a realizat.

El a accentuat că PNL este un partid național, care acordă o importanță deosebită identității, obiceiurilor, tradiției și credinței, subliniind că alegerile locale trebuie să fie centrate pe oameni și pe rezultatele concrete.

În contextul economic al județului Maramureș, Ciucă a evidențiat discrepanțele dintre PIB-ul pe cap de locuitor și salariul mediu net față de media națională, subliniind că infrastructura precară afectează competitivitatea și dezvoltarea economică a regiunii.

Îndemnându-i pe membrii PNL să iasă în comunitate și să discute cu cetățenii, Ciucă a subliniat că transparența și onestitatea sunt cheia construirii încrederii și angajamentului cu electoratul. El a reiterat necesitatea recunoașterii greșelilor și asumarea responsabilității politice pentru a consolida legătura cu cetățenii și pentru a obține sprijinul lor în alegeri.

În concluzie, Nicolae Ciucă a pledat pentru un dialog deschis, sincer și responsabil cu cetățenii și a subliniat importanța transparenței și a recunoașterii greșelilor în construirea unei relații solide și constructive între PNL și comunitățile locale.

CELE MAI POPULARE