19.8 C
Suceava
duminică, iulie 21, 2024
AcasăNaționalNicolae Ciucă: Nu intrăm în competiţie pentru a ţinti alt obiectiv decât...

Nicolae Ciucă: Nu intrăm în competiţie pentru a ţinti alt obiectiv decât a câştiga alegerile

Întrebat la Sinaia despre posibilitatea ca PNL să ocupe locul trei în alegerile din 2024, după PSD și AUR, președintele partidului, Nicolae Ciucă, a afirmat că liberalii intră în competiție cu unicul obiectiv de a câștiga alegerile. El a subliniat că, în orice competiție, participi cu gândul de a câștiga, nu de a ocupa locul doi. Întrebat dacă se teme de vreun candidat serios din partea AUR, Ciucă a răspuns ferm: „Nu mă tem de absolut nimic.

„Dincolo de a ne fi asumat să angajăm anul electoral 2024 de sine stătător, ne-am asumat să câştigăm alegerile. Nu intrăm în competiţie pentru a ţinti alt obiectiv decât a câştiga alegerile. Fiecare dintre cei din PNL ştiu foarte bine că atunci când declanşezi o competiţie politică şi nu numai, indiferent de competiţie, te duci să câştigi, nu să ieşi pe locul doi”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat la finalul BPN al PNL de vineri la Sinaia dacă partidul ar putea ieşi pe locul al treilea la alegeri, după PSD şi AUR, având în vedere ce arată sondajele de opinie.

Întrebat dacă se teme de un candidat serios din partea celor de la AUR, preşedintele liberalilor a spus că nu se teme de nimic.

„Nu mă tem de absolut nimic. Am mai spus o dată de ce mă tem”, a răspuns Ciucă.

CELE MAI POPULARE