17.4 C
Suceava
luni, septembrie 25, 2023
AcasăLocalNiculai Barbă către deținătorii de vouchere de vacanță: Hai în Bucovina!

Niculai Barbă către deținătorii de vouchere de vacanță: Hai în Bucovina!

Niculai Barbă, vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava, invită deținătorii de vouchere de vacanță care expiră pe 30 iunie să facă rezervări în Bucovina.

Voucherele de vacanță emise în 2019 și 2020 sunt în continuare valabile până la 30 iunie 2022. Așa că au mai rămas doar câteva zile pentru a rezerva cu aceste vouchere. Procedura este foarte simplă, deținătorii acestor tichete pot alege hoteluri, pensiuni, vile, pot face rezervări și plăți la recepția unității clasificate sau pot apela la o agenție de turism autorizată pentru a achiziționa pachete de călătorie, care includ pe lângă serviciile de cazare și masă, agrement, transport sau circuite în interiorul județului, precum și tratament balnear, unde zona Dornelor excelează. Județul Suceava este județul cu cele mai multe unități de cazare din Nord-Est, ocupând locul trei în țară.

Niculai Barbă
Niculai Barbă

„Ofertele turistice din județul Suceava sunt foarte atractive. Aș dori să mai menționez doar faptul că în ultima perioadă s-au reabilitat și s-au deschis noi trasee turistice iar la Cacica și în întregul județ s-au deschis deja bazinele cu apă sărată. Hai în Bucovina!”, a încheiat Niculai Barbă.

CELE MAI POPULARE