21.3 C
Suceava
marți, iunie 18, 2024
AcasăLocalNumărul de vaccinuri în Suceava este în scădere

Numărul de vaccinuri în Suceava este în scădere

Vaccinarea în municipiul Suceava

Săptămâna trecută s-au vaccinat la centrele Primăriei Suceava 2.588 de persoane, aproape jumătate față de săptămâna anterioară. În total s-au administrat 56.211 doze. 33.051 de persoane vaccinate cu o doză, în timp ce 23.929 cu rapel. În total s-au vaccinat 33.02% din populația eligibilă din municipiul Suceava.

Nou centru de vaccinare în Suceava

În vederea optimizării activității centrelor de vaccinare administrate, în urma discuțiilor dintre Ion Lungu și rectorul Universității „Ștefan cel Mare”, prof. univ. dr. Valentin Popa, s-a hotărât transferarea unui flux de vaccinare de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” la universitate în perioada 31 mai – 31 iulie.

Vouchere pentru cei vaccinați

Edilul i-a mulțumit în mod deosebit directorului general de la Shopping City Suceava, domnul Mircea Petrariu, pentru eforturile în vederea încurajării campaniei de vaccinare. Shopping City acordă săptămânal, în cadrul unei tombole, câte 100 de vouchere în valoare de 50 de lei.

Vaccinare tineri

Primăria susține campania națională de vaccinare a tinerilor între 16 și 18 ani și pe această temă păstrează legătura cu DSP Suceava, urmând ca în zilele de 31 mai – 1 iunie să aibă loc primele vaccinări ale persoanelor din această categorie de vârstă.

CELE MAI POPULARE