23.6 C
Suceava
miercuri, mai 22, 2024
AcasăUltimă orăOrban: PNDL 3 este o necesitate, dar un PNDL 3 adevărat, cu...

Orban: PNDL 3 este o necesitate, dar un PNDL 3 adevărat, cu o sumă care într-adevăr să permită realizarea unor obiective de investiţii

Ludovic Orban, Președintele PNL: „PNDL 3 este o necesitate, dar un PNDL 3 adevărat, cu o sumă care într-adevăr să permită realizarea unor obiective de investiţii. Am auzit o sumă de 7 miliarde. Păi PNDL 1 a fost în valoare de aproape 20 de miliarde, PNDL 2 a fost în valoare de 30 şi ceva de miliarde, următorul PNDL trebuie să aibă o valoare de cel puţin 40 de miliarde, un program multianual, gândit în funcţie de spaţiul bugetar pe care îl creem în cei cinci ani de aplicare a programului respectiv şi el trebuie să finanţeze obiective vitale, de dezvoltare a infrastructurii.

Daţi-mi voie să vă spun câteva lucruri despre relaţia cu primarii PNL. Pentru mine ca preşedintele al PNL susţinerea tuturor primarilor PNL a reprezentat, reprezintă şi va reprezenta o prioritate în conducerea PNL. Toţi care sunteţi primari ştiţi lucrul acesta. Deşi am fost un guvern minoritar, atacat din toate părţile, într-o criză pandemică, într-o criză economică, ceea ce am putut să fac legal pentru primarii PNL, am făcut şi aşa voi face în continuare pentru că primarii PNL sunt cartea de vizită a partidului. În funcţie de reuşitele primarilor liberali depinde scorul politic al PNL nu numai în localităţile unde avem primari liberali, ci şi în alte localităţi care dacă văd că primarii noştri dezvoltă comunităţile, realizează proiecte de infrastructură, cresc calitatea vieţii pentru cetăţenii din comunităţile locale, inclusiv primarii din alte comunităţi locale, vor privi cu mai multă încredere şi mai multă simpatie spre PNL.Sunt un garant al faptului că toţi primarii PNL vor beneficia de susţinere prioritară de la nivelul conducerii centrale şi de la nivelul Guvernului”.

CELE MAI POPULARE