21.4 C
Suceava
duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocalPartidul Verde Suceava își exprimă sprijinul pentru agricultura românească

Partidul Verde Suceava își exprimă sprijinul pentru agricultura românească

Partidul Verde din județul Suceava își afirmă angajamentul ferm față de agricultura românească și fermierii locali, subliniind importanța unei agriculturi sănătoase pentru viitorul țării noastre.

Într-un comunicat de presă emis duminică, Partidul Verde Suceava a evidențiat necesitatea consolidării sectorului agricol, având în vedere potențialul vast al terenurilor agricole din România. Cu toate acestea, se remarcă o discrepanță îngrijorătoare între resursele agricole de calitate și produsele alimentare importate, care deseori nu corespund standardelor cerute.

Un aspect deosebit de important este promovarea candidaturii domnului Ilie Homeniuc la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. Cu experiență solidă în domeniul agricol și o pasiune profundă pentru pământ și agricultură, domnul Homeniuc este perceput ca un candidat potrivit pentru a aduce schimbări pozitive în dezvoltarea agriculturii locale și a județului Suceava în ansamblu.

„Sucevenii nu trebuie să mai susțină la conducerea județului un om care promovează o groapă de gunoi pe un vârf de munte, așa cum face domnul Gheorghe Flutur, cel care mai este încă președintele CJ”, a declarat Dan Acibotăriţă, președintele Partidului Verde filiala Suceava.

Partidul Verde Suceava își propune să colaboreze strâns cu domnul Homeniuc pentru a implementa politici și proiecte care să sprijine agricultura locală și să contribuie la dezvoltarea durabilă a județului Suceava.

Această mișcare din partea Partidului Verde reprezintă un pas important în promovarea unei agriculturi sănătoase și a unei guvernări responsabile în județul Suceava, punând accentul pe valorizarea resurselor locale și pe protejarea mediului înconjurător.

CELE MAI POPULARE