18.6 C
Suceava
sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăLocalPrefectul Alexandru Moldovan a participat astăzi la evenimentul de deschidere al Centrului...

Prefectul Alexandru Moldovan a participat astăzi la evenimentul de deschidere al Centrului Suceava al Organizației Salvați Copiii, unul dintre cele cinci centre de consiliere si informare de acest tip organizate în România.

Prefectul Alexandru Moldovan a participat la evenimentul de deschidere al Centrului Suceava al Organizației Salvați Copiii, unul dintre cele cinci centre de consiliere si informare de acest tip organizate în România.
Aceste centre au ca scop cazarea temporară sau semi-permanentă a familiilor din Ucraina. Refugiații vor beneficia de consiliere și informare, management de caz, consiliere psiho-socială, activități pentru copii și adolescenți, suport material și financiar.
Alexandru Moldovan:
Deschiderea Centrului de consiliere Suceava, unul din cele cinci ce se vor deschide, reprezintă un pas important. Sper să mergem împreună umăr la umăr, parteneri egali, și să reușim să ducem mai departe povara unei reușite izvorâtă din suferință în diminețile reci ale unei frontiere care ne-a devenit pentru unii, o perioadă, și domiciliu și loc de izbăvire.
Vă mulțumesc și doresc să vă asigur de totala colaborare, sprijin și suport a Instituției Prefectului Județului Suceava în tot ceea ce vă propuneți să realizați.

CELE MAI POPULARE