1.2 C
Suceava
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNaționalPremierul Ciucă: România este în grafic cu îndeplinirea țintelor, jaloanelor și reformelor...

Premierul Ciucă: România este în grafic cu îndeplinirea țintelor, jaloanelor și reformelor din PNRR

Premierul Nicolae Ionel Ciucă: „România este în grafic cu îndeplinirea țintelor, jaloanelor și reformelor din PNRR. Continuă contractările și avem, astăzi, confirmarea că există interes și că se fac toate eforturile pentru ca ceea ce România și-a propus prin Planul Național de Redresare și Reziliență să se concretizeze în beneficiul cetățenilor.
Aceste proiecte care vizează elaborarea/actualizarea documentelor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană în formatul adaptat pentru Sistemul Informațional Geografic sunt contractate la o lună de la deschiderea platformei de depunere a proiectelor”.
 Șase primării au semnat luni primele contracte finanțate din Componenta 10 – „Fondul local” a PNRR. Valoarea totală a acestora este de aproximativ 7,2 milioane de lei.
Pe 7 iunie, guvernul condus de liberalul Nicolae Ionel Ciucă a semnat și primele 7 contracte, finanțate prin Componenta 5 – Valul renovării din Planul National de Redresare și Reziliență, în valoare de peste 92 milioane de lei, care vizează renovarea integrată a clădirilor.

CELE MAI POPULARE