17.9 C
Suceava
luni, iulie 22, 2024
AcasăNaționalPremierul Ciucă: Toate angajamentele pe care le-am luat le vom urmări consecvent...

Premierul Ciucă: Toate angajamentele pe care le-am luat le vom urmări consecvent la nivel guvernamental

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: Toate angajamentele pe care le-am luat le vom urmări consecvent la nivel guvernamental. Programul de guvernare și stabilitatea coaliției arcului guvernamental sunt garanții ale realizării acestor angajamente. Este o punte de legătură și continuitate sub toate aspectele, atât sub aspectele politice, ale asigurării stabilității politice, cât și cele ale activității guvernamentale.

Avem proiecte foarte bine conturate, asumate și care sunt agreate la nivelul coaliției și, desigur, cu partenerii noștri din Uniunea Europeană și partenerii noștri cu care avem agreate parteneriatele strategice.

În perioada următoare vom avea activități care vor viza pregătirea și susținerea proiectelor din strategia pentru „România educată”, pachetul de legi ale educației, proiectele care vizează îmbunătățirea sistemului medical, proiecte ce vizează modernizarea spitalelor prin PNRR, o serie întreagă de decizii privind îndeplinirea jaloanelor și țintelor din PNRR.
Pentru susținerea acestor proiecte avem nevoie în continuare de solidaritate, de empatie, la nivel național, de dialog cu partenerii sociali, de colaborare la nivelul tuturor instituțiilor, de coordonare între ministere și, desigur, de stabilitate politică.

CELE MAI POPULARE