14 C
Suceava
joi, iunie 13, 2024
AcasăLocalPreședintele Gheorghe Flutur: „Nu pomenile, ci antreprenorii, oamenii cu bătături în palmă,...

Președintele Gheorghe Flutur: „Nu pomenile, ci antreprenorii, oamenii cu bătături în palmă, ăştia trebuie să fie partenerii pe termen lung ai PNL”

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, solicită colegilor de partid o „clarificare doctrinară” a PNL, el susţinând că partidul a neglijat electoratul liberal şi că „nu pomenile, ci antreprenorii, oamenii cu bătături în palmă, ăştia trebuie să fie partenerii pe termen lung ai PNL”.
„Vreau ceva, cu prietenie să vă spun: discutăm poziţionarea, împreună cu Emil Boc, cu mai mulţi colegi, ne-am alăturat lui Florin Cîţu să-l susţinem pentru că am considerat că asta este soluţia viitoare pentru modernizarea României şi avem foarte multe argumente, dar de la Cluj vreau să transmit un (…) mesaj pentru colegii de la Bucureşti: eu cred că Partidul Naţional Liberal trebuie să-şi clarifice doctrinar poziţiile. Prea am fugit să ne avem bine cu toată lumea şi cu toate categoriile de electorat şi am neglijat esenţa: electoratul liberal”, a afirmat duminică după amiază, la Cluj, Gheorghe Flutur, în faţa delegaţilor şi invitaţilor prezenţi la conferinţa de alegeri a filialei judeţene.
Flutur a precizat că va propune în moţiunea premierului de la Congresul din 25 septembrie patru chestiuni: construirea de autostrăzi peste Carpaţi, reforma administraţiei publice şi descentralizarea, identitatea naţională şi încurajarea mediului privat.
„Nu pomenile, ci antreprenorii, oamenii cu bătături în palmă, ăştia trebuie să fie partenerii pe termen lung ai PNL”, a afirmat Flutur în contextul discuţiei despre mediul privat.

CELE MAI POPULARE