16.2 C
Suceava
joi, iulie 25, 2024
AcasăNaționalPreședintele Senatului, Nicolae Ionel Ciucă: scopul tuturor este unul comun: protejarea copiilor...

Președintele Senatului, Nicolae Ionel Ciucă: scopul tuturor este unul comun: protejarea copiilor noștri!

“Siguranța copiilor în mediul online este o datorie pe care noi, ca decidenți, o avem și pe care trebuie să o tratăm cu maximă responsabilitate. Dezbaterea la care am participat astăzi, organizată de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, răspunde unei probleme reale: suntem conștienți de efectele pe care le poate avea expunerea necontrolată a copiilor noștri la conținutul din spațiul virtual?
Ceea ce își propune discuția de astăzi este să identifice acele soluții care pot să le ofere părinților instrumente de control, iar copiilor, un spațiu online mai sigur, care să nu le afecteze educația și siguranța personală. Este esențial să implicăm în această dezbatere toți factorii relevanți – părinți, societate civilă, mass-media, lideri de opinie, specialiști în educație și psihologi. Pentru că scopul tuturor este unul comun: protejarea copiilor noștri.
Ca președinte al Partidului Național Liberal, am asigurat-o pe Nicoleta Pauliuc de tot sprijinul meu și al PNL în acest demers necesar, de consultare și promovare a inițiativei legislative.
Vă invit să vă alăturați acestei dezbateri accesând https://campanii.pnl.ro/protejam-copiii-online/ “, președintele PNL, președintele Senatului, Nicolae Ionel Ciucă.

CELE MAI POPULARE