19.3 C
Suceava
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalLungu: Ambro ocupă locul 1 în ceea ce privește cifra de afaceri...

Lungu: Ambro ocupă locul 1 în ceea ce privește cifra de afaceri în orașul Suceava, aici își câștigă pâinea un număr de peste 600 de suceveni

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava:
𝐀𝐦 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐭 𝐥𝐚 𝐬𝐚̆𝐫𝐛𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐆𝐫𝐮𝐩𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐨𝐬𝐬𝐦𝐚𝐧𝐧, 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞𝐭̦𝐢𝐧𝐞 𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚 𝐀𝐦𝐛𝐫𝐨 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚 𝐬̦𝐢 𝐥𝐚 𝐅𝐨𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥 „𝐈̂𝐧𝐭𝐚̂𝐥𝐧𝐢𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐟𝐫𝐚𝐧𝐜𝐨-𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐦”, 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐬𝐚𝐝𝐚 𝐅𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐞𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐮 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐒𝐮𝐜𝐞𝐚𝐯𝐚 𝐬̦𝐢 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐜𝐞𝐯𝐞𝐧𝐞.
Am participat în ultimele zile la evenimente legate de sărbătorirea Centenarului Grupului Rossmann, care deține societatea Ambro SA Suceava și la Forumul „Întâlnirile franco-române pentru turism” organizat de Ambasada Franței în România împreună cu Consiliul Județean Suceava și autorități locale din județ.
În primul rând am participat la sărbătorirea Centenarului Grupului Rossmann din Franța care deține societatea SC Ambro SA.
Am oferit o Diplomă de Excelență, Grupului Rossmann pentru sărbătorirea centenarului și implicare în viața comunității sucevene, pe care am înmânat-o domnului Fabrice Rossmann, care face parte din Consiliul de administrație al grupului.
Firma Ambro ocupă locul 1 în ceea ce privește cifra de afaceri în orașul Suceava, aici își câștigă pâinea un număr de peste 600 de suceveni, fiind un proiect reușit de privatizare.
De asemenea am participat la Forumul „Întâlnirile franco-române pentru turism”, unde am prezentat sintetic Strategia de turism a municipiului Suceava, înființarea Organizației de Management a Destinației turistice” Suceava-orașul Cetății de Scaun”. Am fost onorați ca la aceste dezbateri să participe reprezentanți ai autorităților locale din Departamentul Mayenne și ai orașului Laval din Franța, cu care suntem înfrățiți.
A participat la acest forum directorul general al Institutului Francez în România Julien Chiappone-Luchessi cu care am avut o întâlnire la sediul municipalității referitoare la strategia de colaborarea cu Ambasada Franței în anul 2023.
Este o onoare pentru municipiul nostru să avem relații de colaborare cu autorități locale din Franța, cu ambasada Franței în România, lucru care se înscrie în relațiile excelente de colaborare între cele două țări.
Franța este una din țările cele mai importante din Uniunea Europeană, drept pentru care vom depune eforturi în continuare pentru a dezvolta relațiile de colaborare.
Doamne ajută!

CELE MAI POPULARE