21.3 C
Suceava
marți, iunie 18, 2024
AcasăNaționalProgramul Start-Up Nation este una dintre cele mai așteptate măsuri gestionate de...

Programul Start-Up Nation este una dintre cele mai așteptate măsuri gestionate de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului!

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului face publică procedura finală de implementare a programului pentru stimularea înființării întreprinderilor mici și mijlocii Start-up Nation – ROMÂNIA, precum și a anexelor acesteia!
Programul Start-Up Nation este una dintre cele mai așteptate măsuri gestionate de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului! Am încredere că, împreună cu STS, vom putea anunța cât mai curând deschiderea oficială. Până atunci, antreprenorii care doresc să aplice pentru ediția din acest an își pot pregăti din timp cererile de finanțare, pe baza documentelor publicate astăzi. Totodată, mulțumim reprezentanților mediului de afaceri, care au contribuit semnificativ la definitivarea acestora.
Înscrierea proiectelor, în vederea obținerii finanțării, se va efectua exclusiv online pe platforma granturi.imm.gov.ro. Data de lansare se va comunica pe site-ul instituției cu cel puțin 3 zile înainte de data începerii procesului de înregistrare propriu-zis. Aplicația va rămâne deschisă timp de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire a termenului până la epuizarea bugetului.
Documentele au fost transmise spre publicare în Monitorul Oficial și pot fi consultate aici

CELE MAI POPULARE