21.3 C
Suceava
marți, iunie 18, 2024
AcasăLocalUn student USV a fost internat la Psihiatrie după ce a amenințat...

Un student USV a fost internat la Psihiatrie după ce a amenințat cu sinuciderea în timpul unui examen

Luni dimineață Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un paznic al Universității „Ștefan cel Mare” cu privire la faptul că un student a amenințat că se sinucide în timpul unui examen, cu un cuțit pe care îl avea asupra sa.

În urma verificărilor efectuate de echipajul care s-a deplasat la fața locului a rezultat că un tânăr de 22 de ani din județul Neamț, student la Facultatea de Inginerie Electrică și Științe a Calculatoarelor, a scos, în timpul unui test, un cuțit cu o lamă de opt centimetri, punându-l în zona gâtului, spunând că vrea să pună capăt durerii. Un profesor l-a convins să renunțe la amenințări, tânărul a băgat cuțitul în buzunar, a continuat testul și ulterior s-a dus la un alt examen.

Tânărul, diagnosticat cu tulburare depresivă anxietate cu atacuri de panică, a declarat că astăzi nu a respectat tratamentul de specialitate care îi fusese prescris pentru acest diagnostic. Studentul a fost dus de organele de poliție la UPU a spitalului Județean Suceava, a fost evaluat de un specialist și a fost internat la secția Psihiatrie.

CELE MAI POPULARE