19.3 C
Suceava
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocalViceprimarul Lucian Harșovschi propune o nouă legătură rutieră între cartierele Itcani și...

Viceprimarul Lucian Harșovschi propune o nouă legătură rutieră între cartierele Itcani și Burdujeni

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a prezentat o propunere ambitioasă pentru îmbunătățirea fluxului rutier între cartierele Itcani și Burdujeni. Propunerea vizează construirea unei noi legături rutiere care să faciliteze circulația și să reducă aglomerația din zonă.

Conform declarației viceprimarului Harșovschi, noua legătură rutieră va începe de pe strada Alexandru Ghica din cartierul Itcani, continuând pe strada Plaiului, apoi pe strada Triajului, și va ajunge în cartierul Burdujeni la pasarela de la calea ferată. Această inițiativă este menită să ofere o alternativă eficientă la rutele obișnuite, precum strada Gheorghe Doja sau strada Traian Vuia.

„Suntem preocupați de fluidizarea traficului rutier și de aceea venim cu această propunere”, a declarat viceprimarul Harșovschi. Prin crearea acestei noi legături rutiere, „se va reduce traficul rutier si va face legatura intre cele doua cartiere”.

Propunerea, care va intra în dezbaterea consiliului local în această săptămână, urmează să fie aprobată și să demareze procedurile de expropriere necesare pentru implementare. Viceprimarul Harșovschi a subliniat că aceasta este doar una dintre numeroasele inițiative planificate pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere din municipiul Suceava.

„Această propunere este doar începutul”, a adăugat Harșovschi. „Bineinteles, venim și cu alte propuneri în perioada urmatoare.”

Noua legătură rutieră propusă este așteptată să aducă beneficii semnificative, îmbunătățind nu doar circulația, ci și accesul la diverse zone din municipiul Suceava.

CELE MAI POPULARE